Kristályterápia


Valaki, esetleg feltehetné a kérdést, hogy mi köze egy szappanos blognak a kristályokhoz, ezen én is gondolkodtam! Ám, nincsenek véletlenek és a választ is megkaptam! Érdekes módon, mintegy ösztönösen, a képeket is úgy készitettem, hogy kristályokat tettem hozzájuk. Van bennük egy közös dolog, még pedig a víz szerepe! A szappan esetében ez egyértelmű, miután természetes anyagokból készitem őket, a hatásuk csak fokozódik akkor, ha fürdésre kristályokkal energetizált vizet használunk. A kristályvizet megihatjuk, érdemes kipróbálni, megváltozik az ize, igy belülről hat.  Fürdésre úgy  alkalmazzuk, hogy energetizált vizet készitünk, mondjuk 1 l-t, amit beleöntünk a kád vizébe. Úgy hat, mint a homeopatia: a kevesebb több...! Mindez együtt alkalmazva a szappanokkal, igazi kényeztetésben lesz részünk.
Maga a terápia a kristályok azon tulajdonságát használja, hogy képesek az energiát fókuszálni, tárolni, átalakítani, ill. erősíteni. Azért is, mert alapanyaguk a SiO2, a kvarccsoport tagjainak különböző szinét a bennük található nyomelemek, - vas, réz, mangán, litium, króm, stb. - adja, aminek jelentősége a felhasználásukban van. Minden kristálynak matematikailag pontos és szabályos rácsos elrendezésű atomszerkeztük van. Nagyon stabil energiákkal, preciz és szabályos rezgésekkel rendelkeznek. Az emberek szén-alapúak, és jellemzően instabilak.
Amikor az energia átmegy a kristályokon, felerősül, összpontosul és a test azon részeire irányul, amelyek leginkább igénylik az újraegyensúlyozást. A kezelő tarthatja kezében a kristály, avagy a paciens testére, ill. különféle konfugurációkat helyezhet el a test körül, aminek következtében erőteljes energiamező jön létre, ami arra ösztönzi az egyén finom energiáit, hogy jobb frekvencián rezegjenek, ill. takaritsák el a pangó, vagy negativ energiákat.
Kristály segitségével küldhetünk gyógyító rezgéseket a világ bármely pontjára az azt kérő embereknek! Felerősíti a gyógyító-segítő szándék tudathullámát, és azt a betegbe sugározza! Az érzet garantáltan nem marad el!!! Ez a távkezelés lényege.
Egy-egy "feladatra" beprogramozhatók, amit az egyénnek adva, nála fejti ki a hatását.

A hegyi kristály általános gyógyító kristály! Ha csak a kezedbe veszed, már is megemelkedik az energiaszinted.
14 kristály rezgésének közvetítésére vagyok hangolva, ki tudom választani a Neked éppen megfelelő követ, féldrágakövet, intuitiv úton! Amennyiben más ásványra van szükséged, radiesztézia módszerrel, ingával, megnézem, hogy pontosan, éppen melyik kristály rezgésére van szükséged! Ha ezt a követ marokkő vagy  ékszer formájában magadnál tartod, a jótékony hatás nem marad el.

Érezd és tapasztald meg! Élj a kristályok gyógyító energiájával!

Egyéni kezelés esetén energetikai felmérést készítek hegyi kristállyal, ami egyben már egy kezelés is.
Utána ülő vagy fekvő helyzetben megtörténik a rezgés-közvetítés.
Lehet csoportos kezeléseket is alkalmazni, csak rezgés-közvetítéssel, ez is nagyszerűen energetizál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése